Vi på Make My Day

Magnus Kihlström

VD

Jag är VD och är en av delägarna på Make My Day. Vår ambition är alltid att sätta kunden i fokus och presentera den bästa lösningen. Medarbetarna är vår styrka och tillsammans vill vi överträffa Era högt ställda mål. Slå mig en signal så tar vi en fika, och pratar om just dina behov.

Rickard Alström

Producent

Jag heter Rickard Alström och är delägare på Make My Day. Jag älskar film! Bild och ljud i kombination med varandra kan skapa magi. Vill du och ditt företag eller organisation ha hjälp med att förenkla det krångliga, då ska du ska ta kontakt med oss.

Petter Sönnfors

Producent

Kreativiteten är mitt främsta berättarverktyg! Jag hjälper dig med manusbearbetning och jag ritar bildmanus. Vid filminspelning kan det hända att jag ljussätter, filmar och spelar in ljud. Jag är en klippa på att klippa film, 3D och specialeffekter är några av mina roligare styrkor. Jag har helt enkelt världens roligaste jobb 😉

Daniel Johansson

Producent

Jag är en glad exilnorrlänning som har sysslat med filmskapande i över femton år. Jag kan filma, fota, klippa, flyga drönare, ljudlägga och färgkorrigera, och jag vill använda mina kunskaper för att göra just ditt projekt så bra som möjligt!